Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Saat meiltä myös valvontakamerat kiinteistöösi

13.5.2020

Valvontakamera järjestelmät Kamera on yksi tehokkaimmista keinoista parantaa yritysten, kiinteistöjen ja työntekijöiden turvallisuutta. Kameralla on ennaltaehkäisevä vaikutus rikoksiin, ilkivaltaan ja se on luotettava todistaja, kun jotain tapahtuu. Markkinoilla on nykyään monenlaisia kameroita monenlaisiin tarkoituksiin. Järjestelmää suunnitellessa kannattaa ottaa ammattilainen avuksi, ammattilainen osaa neuvoa, mitä pitää ottaa huomioon ja mihin voidaan kamera tai kameroita asentaa. Jokaisesta…

Avainten toimituspalvelu

13.5.2020

Nyt ei ole pakko tulla enää noutamaan avainta. Sopimus asiakkaillemme olemme ottaneet käyttöön avaintentoimitus palvelun. Voit tilata avaimet juuri haluamallesi päivälle ja kellonajalle. Jos olet kiireinen voimme toimittaa tilatut avaimet kotiin tai työpaikalle. Kysy lisää palvelustamme >> !

Hallittua kulkua kulunvalvonnalla

5.5.2020

Meidän kauttamme saat pienet ja keskisuuret kulunvalvonta ratkaisut kohteeseesi. Kulunvalvonta on mainio ratkaisu silloin, jos ei tahdota antaa mekaanista avainta, millä kulkea kiinteistössä. Kulunvalvonnalla voidaan varmistaa, että ovista voidaan kulkea tunnistetta näyttäen tai koodilla. Kulkutunniste on edullinen ja se voidaan lisätä tai poistaa tarvittaessa, mikäli se katoaa. Enää ei tarvitse huolehtia kadonneista tai hävinneistä avaimista….


Päivystys