Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Avain- ja lukostohallinta palvelu

Avain- ja lukostohallinta on tarkkaa palvelua, jotta oikeat henkilöt saavat oikeat avaimet sekä on oikeutettu tilaamaan avaimia.

Me voimme tarvittaessa tehdä tämän työn puolestasi, mikäli haluat vapauttaa osaamistasi sekä resurssejasi johonkin tärkeämpään tekemiseesi missä pyörii ydinliiketoimintasi.
Meillä on käytössämme nykyaikainen pilvipalveluun perustuva avainkuittaus järjestelmä LokiTime. Järjestelmästä näkee kenellä avaimet ovat ja tarvittaessa saamme ilmoituksen, mikäli urakoitsija ei ole määrä aikaan mennessä palauttanut avaimia. Näin yhtään avainta ei jää vuosiksi ”roikkumaan” ja kaikki avaimet palautuvat suunnitellusti.

Yleensä isoimmat ongelmat tulevat esiin, vasta kun huomataan että kaikkia lainattuja avaimia ei ole palautettu, eikä tiedetä enää missä ne ovat. Useinmiten tämä tulee kalliiksi, kun joudutaan pahimmassa tapauksessa sarjoittamaan kiinteistön lukituksia uudelleen.

Sähköinen avaintenkuittaus palvelu

Sähköiseen avaintenhallinta järjestelmään voidaan lisätä eri tunnuksia. Tunnusten avulla isännöitsijä tai sihteeri voi helposti katsoa mitä avaimia on kuitattuna ja mitä vapaana.
Mikäli avaimia on vapaana, on helppoa ilmoittaa meille kuka on tulossa hakemaan avainta. Kun avain on noudettu, siitä saadaan ilmoitus Isännöitsijälle tai sihteerille sähköpostiin.

Kun lainattu avain palautuu meille, tulee siitä tarvittaessa ilmoitus isännöitsijälle tai sihteerille. Näin avainten hallittavuus helpottuu.

  • Sähköinen avainkuittaus luovutetuista avaimista

  • lukituskaavion ylläpito

  • Avainten luovutus ja palautus palvelut

  • Avainten toimituspalvelut työpaikalle tai vaikka kotiovelle

 

 

Avainten toimituspalvelu

Nyt ei ole pakko tulla enää noutamaan avainta. Sopimus asiakkaillemme olemme ottaneet käyttöön avaintentoimitus palvelun. Voit tilata avaimet juuri haluamallesi päivälle ja kellonajalle. Jos olet kiireinen voimme toimittaa tilatut avaimet kotiin tai työpaikalle.

Kysy lisää palvelustamme !

 

Hyödyt sinulle !

Kun tiedät, että ammattilainen hoitaa avainten- ja lukostohallinnan voit siirtää resurssisi rauhassa siihen mitä sinä osaat parhaiten ja jättää meille se mikä vie aikaa.

Meidän tehtävä on taata sinulle turvallinen ja huoleton avainten- sekä lukostonhallinta palvelu.

Ota yhteyttä!

tai 010-2392900

Päivystys