Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

 

iLOQ tarjoaa älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja yksittäisestä rakennuksesta aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. 

Vuonna 2007 iloq toi markkinoille maailman ensimmäisen elektronisen lukitusjärjestelmän, joka saa tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä. Iloq avaimen kopiointi ei perustu avaimen muotoon tai patentin voimassaoloon, vaan vahvaan vaihtuvaan digitaaliseen salaukseen.

 

 

Iloq S10

Iloq S10 lukot ja avaimet ovat ohjelmoitavia, joten taloyhtiön tai kiinteistön lukoista voidaan aina poistaa kadonneet avaimet tai muokata pääsyoikeuksia miten tahdotaan käytännössä rajattomasti.

Jos avain katoaa kiinteistössä voidaan se poistaa ohjelmointilaitteella tai tehdä korvaava avain tilalle, jolloin uutta avainta käyttämällä estetään kadonneella avaimella pääsy kiinteistön lukoista. Näin voidaan pitää turvallisuustaso kiinteistössä aina korkealla.

Avainta voidaan rajoittaa myös kellonajallisesti esim. yleisissä tiloissa. Avaimeen voidaan luoda rajoitus, että se ei toimi tiettynä kellonaikana. Avainpesä varustetaan kellopiirillä, joka antaa virran kalenteri toiminnolle avainpesässä.

 

Iloq S5 

iLOQ S5 mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron. Tämä kehittynyt ominaisuus sallii suurten tietomäärien etäpäivityksen sekä jakamisen rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välillä. Paristoja ei tarvita, kuten ei muissakaan iLOQ-ratkaisuissa. Tiedot päivittyvät aina, kun ovi avataan. Tiedot, kuten kulkualueet, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jaetaan nopeasti laitteiden välillä, ennen kuin oven lukitus avataan. 

iLOQ S5:ttä voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että järjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. Voit lisätä kauko-ohjattavia lukkosylintereitä ja lukijoita tai aikaohjattuja sähköovia ja tehdä hallintatoimia yhdestä järjestelmästä käsin.

 

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan ja kyselemään tuotteista sekä sinulle sopivasta lukitusratkaisuista !

Päivystys