Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Hallittua kulkua kulunvalvonnalla

Meidän kauttamme saat pienet ja keskisuuret kulunvalvonta ratkaisut kohteeseesi. Kulunvalvonta on mainio ratkaisu silloin, jos ei tahdota antaa mekaanista avainta, millä kulkea kiinteistössä. Kulunvalvonnalla voidaan varmistaa, että ovista voidaan kulkea tunnistetta näyttäen tai koodilla. Kulkutunniste on edullinen ja se voidaan lisätä tai poistaa tarvittaessa, mikäli se katoaa. Enää ei tarvitse huolehtia kadonneista tai hävinneistä avaimista.
Kulkutunniste voi olla henkilökortti missä on kuva ja yrityksen Logo. Kulkutunniste voidaan toteuttaa kopiosuojatulla tekniikalla jolloin tunnisteita ei voi kopioida. Kulkutunniste myös puhelimeesi, silloin valitaan Mobiilitunniste lukijat kohteeseen eikä tule investointeja kulkutunnisteista.

Kulunvalvontaa käytetään aina pienistä yrityksistä isoihin yrityksiin. Niitä on asennettu myös taloyhtiöiden yhteisientilojen oviin, missä on paljon käyttöä ja riski kadonneille avaimille suuri. Kulunvalvonta voi olla myös mekaanisen avaimen rinnalla. Tunnisteita voidaan rajata ajallisesti, esimerkiksi saunaan tai pesutupaan. Järjestelmiin voidaan yhdistää eri valmistajien varauskalentereita. Avainlehdessä voi olla tunniste jolloin avain toimii avaimena sekä tunnisteena.

Järjestelmiä on paikallisia, mitkä asennetaan kohteessa olevaan palvelimeen tai etänä hallittavia, silloin tarvitaan internetyhteys ja verkon yli voi tehdä tarvittavat muutokset suoraan järjestelmään. Nykyaikaisiin järjestelmiin saadaan kamerat intergroitua ja ohjelmistot ovat avoimia rajapintaohjelmia jolloin saadaan liitettyä vaikka yrityksen erillinen HR-järjestelmä tai työajanseuranta. Silloin ei tarvita montaa eri järjestelmää mihin täyttää tietoja.

Huollamme vanhaa ja asennamme uutta kulunvalvontaa

 

Kysy tarjous >>

 

 

 

Päivystys