Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Kiinteistöjen turvatarkastukset

Kuten yleensä on tapana, pienistä asioista muodostuu iso kokonaisuus. Kiinteistön ikääntyneet tai huonosti toimivat lukot, ovensulkimet ja lukkiutumattomat ovet on iso riski ”ulkopuolisille” kulkijoille päästä taloon sisälle.

Toteutamme kiinteistöjen turvatarkastuksia ammattitaidolla. Kierroksella katsotaan, miten voimme parantaa turvallisuutta, vaikka pienin askelin eteenpäin, jotta teidän kiinteistö olisi turvattuna ja ovet pysyisivät lukittuina. Palvelu sisältää kierroksen kiinteistössä ja samalla katsomme / tarkastamme, missä kunnossa on lukitus ja teemme raportin lukitusten kunnosta, jossa ehdotamme parannus ehdotuksia lukitusturvallisuuteen.

Kun kiinteistössä on turvatarkastus tehty, voidaan keskittyä sopivaan huoltoon. Lukituksen huolto suunnitelmassa katsotaan, mitä tarvitaan, missäkin ajankohdassa  tehdä, jotta turvallisuustaso olisi kattava myös pitkällä ajanjaksolla. Tällä saadaan säästöä ja turvallisuutta kiinteistölle.

Jokainen lukkiutumaton ovi yleisissä tiloissa on riski ulkopuolisen sisäänpääsylle!

 

Kysy tarjous >>

 

 

Kiinteistön lukitus uudistus ja lukitus suunnitelma

Mikään ei ole ikuista, ei edes lukko! Meidän kauttamme saat ammattitaitoista ja neuvovaa palvelua kiinteistösi lukitus uudistukseen. Uusimme taloyhtiöiden lukituksia vuositasolla useita ja asennamme saneerauslukituksia vanhojen lukitusten tilalle.

Meidän kauttamme saat myös lukitus suunnitelmat ammattitaidolla kiinteistöösi, vaikka lukitusten vaihto olisi vasta tulevaisuudessa.

Lukituksen vaihto voi olla kiinteistölle vaivaton ja ”helppo” toimenpide, kun suunnittelu tehdään ammattilaisen opastuksella oikeassa järjestyksessä ja suunnitelmallisesti. Lukituksen uudistus on sijoitus tulevaisuuteen sekä turvallisuuteen. Vanhat lukitukset eivät täytä nykypäivän vaatimuksia. Lukitusten uusimis tarve tulee yleensä, kun kiinteistössä suunnitellaan isompaa remonttia tai avainjärjestelmä tarvitsee päivitystä nykyaikaiseksi.
Lukosto uudistus kannattaa toteuttaa myös kun

Vastaako kiinteistösi lukitus enää nykypäivää ? 

 

Kysy tarjous >>

 

Päivystys