Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Ovipuhelimet

Ovipuhelin on loistava lisävarustus esim. kiinteistön ulko-oveen, kun halutaan pitää ovi lukossa ja saada aukaistua se huoneistosta. Helppokäyttöisellä ovipuhelinjärjestelmällä huolehditaan asuinmukavuudesta ja lisätään turvallisuuden tunnetta. Ovipuhelinjärjestelmät ovat nykyaikaisia ja siistejä, niitä voidaan siististi asentaa myös vanhojen tilalle. Väriskaalaa on monenlaista ulko-oven painiketauluksi sekä huoneiston vastaus puhelimeksi.

Nykyaikaisissa ovipuhelinjärjestelmissä voidaan laittaa myös kamera lisävarusteena, mikä näyttää kuvaa huoneistopuhelimeen äänen lisäksi. Silloin saa näköyhteyden,  kun vastaa puhelimeen.

Järjestelmä voidaan rakentaa ”moduuleista”, jolloin se muokkautuu tarpeiden vaihtuessa. Jos tarvitset esim. kameran ovipuhelinjärjestelmään myöhemmin voidaan se asentaa vaihtamalla paneeliin kamera moduuli.

Uusimmissa ovipuhelinjärjestelmissä on olemassa myös sovelluksia matkapuhelimille. Näet matkapuhelinruudulta, ketä ovella on ja voit jutella matkapuhelimen kautta sekä avata oven tarvittaessa matkapuhelimestasi.

Asennamme ja huollamme ovipuhelin järjestelmiä

 

Kysy tarjous >>

 

Päivystys