Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Meidän kauttamme saat pienet ja keskisuuret kulunvalvonta ratkaisut kohteeseesi. Kulunvalvonta on mainio ratkaisu silloin, jos ei tahdota antaa mekaanista avainta, millä kulkea kiinteistössä. Kulunvalvonnalla voidaan varmistaa, että ovista voidaan kulkea tunnistetta näyttäen tai koodilla. Kulkutunniste on edullinen ja se voidaan lisätä tai poistaa tarvittaessa, mikäli se katoaa. Enää ei tarvitse huolehtia kadonneista tai hävinneistä avaimista.

Kulunvalvontaa käytetään aina pienistä yrityksistä isoihin yrityksiin. Niitä on asennettu myös taloyhtiöiden yhteisien tilojen, oviin missä on paljon käyttöä ja riski kadonneille avaimille. Kulunvalvonta voi olla myös mekaanisen avaimen rinnalla. Tunnisteita voidaan rajata myös ajallisesti, esimerkiksi saunaan tai pesutupaan. Järjestelmiin voidaan yhdistää eri valmistajien varauskalentereita.

Järjestelmiä on paikallisia, mitkä asennetaan kohteessa olevaan tietokoneeseen tai etänä hallittavia, silloin tarvitaan internetyhteys ja verkon yli voi tehdä tarvittavat muutokset suoraan järjestelmään.

Huollamme vanhaa ja asennamme uutta kulunvalvontaa

 

Kysy tarjous >>

 

Päivystys