Päivystys pääkaupunkiseudulla 24h 010-239 29 00

 

Valvontakamera järjestelmät

Kamera on yksi tehokkaimmista keinoista parantaa yritysten, kiinteistöjen ja työntekijöiden turvallisuutta. Kameralla on ennaltaehkäisevä vaikutus rikoksiin, ilkivaltaan ja se on luotettava todistaja, kun jotain tapahtuu. Markkinoilla on nykyään monenlaisia kameroita monenlaisiin tarkoituksiin. Järjestelmää suunnitellessa kannattaa ottaa ammattilainen avuksi, ammattilainen osaa neuvoa, mitä pitää ottaa huomioon ja mihin voidaan kamera tai kameroita asentaa. Jokaisesta kamerajärjestelmästä pitää tehdä myös lain vaatima rekisteriseloste.

Järjestelmä muodostuu muistakin osista kuin kamerat. Tallennin on vähintääkin yhtä tärkeä osa kokonaisuutta, kuin kamera tai kamerat, tallentimelle menee kaikki kameroiden tallennus tiedot. 

Kun järjestelmä on saatu asennettua, on ylläpito -ja huolto tärkeitä jatko toimenpiteitä. Meiltä saat järjestelmien huolto -ja kunnossapito sopimukset. Määräajoin on tärkeätä tarkastaa, että tallennus menee perille ja on saatavilla, kun sitä tarvitaan. Tarkastamme, että kamerat kuvaavat haluttua aluetta, eikä  puita tai muita esteitä ole tullut eteen.

Palvelumme skaalautuu pienistä yksittäisistä asennuksista aina laajoihin kokonaisuuksiin

Meiltä saat kiinteistöösi tai yritykseesi myös kuukausivelotteisena Leasing sopimuksella asennetuina laadukkaat valvontakamerat ja tarvikkeet. 

Kysy tarjous >>

Päivystys